Dutz Eyewear

dutz 01

"De perfecte aanvulling op een reclamebureau"

 

“We hebben onlangs een nieuwe titanium brillenlijn ontwikkeld. Ons reclame-bureau heeft daar een sterk verhaal bij bedacht, over de geschiedenis van titanium. Ze hebben het prachtig vormgegeven, maar tekstinhoudelijk maken we graag gebruik van specialisten. Dat is ook echt een ander vak. Dus als we iets vernieuwends op de markt willen zetten – zoals deze nieuwe lijn – dan graag met een tekstschrijver; dat is de perfecte aanvulling. En Texperts vindt altijd de beste woorden.”

 

Roland Vandermeulen
Directeur-eigenaar

 

 

Opdrachtgever: Dutz Eyewear

 

Teksten voor: Persberichten
Mailings 

 

Toelichting:  Dutz Eyewear is een Nederlandse fabrikant van kleurrijke designbrillen. Het bedrijf speelt slim in op de behoefte van de opticien door hem onderscheidende en commercieel aantrekkelijke collecties aan te bieden (zoals de titanium-collectie). Het resultaat is een klinkend netwerk van onafhankelijke opticiens in Nederland en een distributienetwerk in zo’n 25 landen over de hele wereld.    

 

Overige Cases

Teksten

Tekstschrijvers

Trainingen

Scoren met
woorden

Texperts zijn tekstschrijvers die scoren met woorden. Onze teksten zijn beter vindbaar, pakken sneller de aandacht en weten sterker te overtuigen. Onze aanpak »